Ce este o certificare integrată calitate, mediu, SSO?

Un sistem de management integrat este un sistem de management care se conformează tututor cerințele standardelor de certificare la care organizația aderă. Astfel toate procesele unei organizatii vor fi aliniate cerințelor acestor standarde.

O organizație poate alege să se conformeze unuia (certificare simplă) sau mai multor standarde de certificare (certificare integrată).

Standardele pot fi integrate deoarece toate sau o parte dintre cerințele de conformare solicitate sunt comune acestora. Se pot astfel integra în diferite combinații ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, etc.

Nu doar standardele ISO se pot integra. Orice standard de management se poate integra cu un alt standard de management, într-o măsură mai mare sau mai mică. Asta deoarece ar fi absurd ca o organizație să aibă în practică mai multe sisteme de management. Are doar unul care ține seama de anumite cerințe de conformare a diferitelor standarde. Că organizația deține certificări integrate pentru o combinație de standarde de management sau individuale pentru un singur standard de management, asta ține de politica organizației sau de politica proprietarilor schemelor de certificare.

Pentru obținerea unei certificări integrate vă oferim următoarele servicii:

Model de documentație integrată ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001pentru o implementare rapidă și ușoară

Consultanță în implementarea cerințelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001pentru o implementare rapidă și ușoară